Opiston liikunnan ja tanssin opetuksen tavoitteena on opiskelijoiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn parantuminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Kouvolan kansalaisopiston tanssi ja liikunta -ainealueen kurssitarjontaan sisältyy kuntoliikunta-, kuntosali-, vesijumppa-, vesijuoksu- ja circuit-ryhmiä. Kursseista löytyy mm. pilatesta, kehonhallintaa, kehonhuoltoryhmiä sekä kuntonyrkkeilyä. Senioreille on tarjolla myös omia monipuolisia ryhmäliikuntatunteja. Liikuntaryhmissä käytetään erilaisia harjoitteluvälineitä, kuten jumppakeppejä, kuminauhoja, palloja ja käsipainoja.

Tanssin kurssitarjontaan kansalaisopistossa sisältyy sekä kuntoa että taiteellisuutta kehittäviä tanssimuotoja: aikuisbaletti, kantritanssi, lava- ja paritanssit, flamenco, zumba sekä itämainen tanssi.

Opiston liikunnan ja tanssin opetuksen tavoitteena on edistää ja parantaa osallistujien fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä sekä terveyttä, hyvinvointia ja kehonhallintaa. Ohjattu liikunta antaa virikkeitä ja vastapainoa kiireiselle arkielämälle. Lisäksi opetuksen tarkoituksena on kannustaa säännöllisiin liikuntatottumuksiin ja sosiaaliseen yhdessäoloon.

Päivitetty 20.5.2024

Sivun alkuun