Opisto tukee kurssimaksuissa.

Päätoimiset opiskelijat saavat 50 % alennuksen kurssimaksuista esittäessään voimassa olevan opiskelijakortin opiston toimistossa ennen kurssin alkua. Sisarusalennus 20 % myönnetään saman perheen alle 17-vuotiaille opiskelijoille toisesta lapsesta alkaen. Täysi maksu otetaan yhdeltä lapselta kaikista kursseista.

Opetushallitukselta on saatu opintoseteliavustusta erityisryhmien opintojen tukemiseen. Lukuvuonna 2024–2025 avustus käytetään suoraan joidenkin kurssien kustannusten kattamiseen. Perinnepiirit ja ikääntyneiden Hyvän tuulen kerhot ovat maksuttomia ja joidenkin kurssien kurssimaksuja on alennettu. Tällaisten kurssien kohdalla on maininta maksuttomuudesta tai alennuksesta.

Virta-kortti

Virta-kortilla voit ilmoittautua opiston toimistossa useiden ainealueiden kursseille, joilla yleensä on tilaa. Virta-korttipaikkoja on 1 paikka/ kurssi. Virta-korttilainen saa opiskelupaikan syys- ja kevätlukukaudeksi koko lukuvuoden kestäville kursseille. Lukukaudella 2024-2025 Virta-korttilaisten ilmoittautuminen keskiviikkona 28.8.2024 klo 10-15.Lisätietoja Virta-kortista Kouvolan kaupungin internet-sivuilta.

Tervetuloa mukaan!

Opetushallituksen hankelogo

Päivitetty 20.5.2024

Sivun alkuun