Uusimmat julkaisut

Ennakkotietoa tulevista luennoista

Kaipaatko matkustelua ja oppimista erilaisesta kulttuureista? Niin mekin! Syksyllä tarjoamme kolmen kerran ilmaisen luentosarjan Puolasta. Luennoitsijana toimii Angelika Polak.

Aiheena 16.11. Puolalainen yhteiskunta ja kulttuuri 2000-luvulla, 23.11. Etelä-Puolan historialliset ja kulttuurilliset kohteet ja 30.11. Puolalaiset jouluperinteet

Kieltenopetuksen kuulumisia

Kouvolan kansalaisopiston tarjonta on monipuolista. Uutuutena tarjoamme opiskelijoiden toivoman Kreikan alkeet-kurssin. Opettajana toimii Stylianos Papadakis.

Lisäksi meillä voit edelleen opiskella englantia, espanjaa, italiaa, ranskaa, ruotsia, saksaa, suomea, viroa, venäjää, viittomakieltä, japania ja kiinaa. Opettajina on sekä suomalaisia että syntyperäisiä kielenpuhujia.

Henkilöstöuutisia

Kouvolan kansalaisopistossa päätoimisen kieltenopettajan tehtävässä aloitti 1.8.2020 FM Ronja Kivinen.

Tietotekniikan opetuksen uusia tuulia

Suosittujen älypuhelin-, tabletti- ja muiden tietotekniikkakoulutusten lisäksi opisto tarjoaa ajan henkeen sopivia pikaviestin (mm. WhattsApp) ja etäyhteysyhteysohjelmien koulutusta (mm. Microsoft Teams, Zoom, Google Meet). Ne ovat tarpeen monelle etätyötä tekevälle tai niiden käyttöä harkitsevalle.

Musiikin opintojen uusia tuulia

Musiikin ainealueella voit syksyn uutuuskursseilla opiskella muun muassa sähkökitaransoittoa, bändisoittoa, musiikinteorian alkeita ja saksofoninsoittoa.

Ilmoittautuminen kursseille lv 2020-21

Ilmoittautuminen syyskauden 2020 kursseille alkaa maanantaina 17.8. klo 10

Voit ilmoittautua kolmella tavalla:

Internetissä www.opistopalvelut.fi/kouvola

opiston toimistossa Kouvolassa Salpausselänkatu 38

puhelimitse 020 615 4116