Uusimmat julkaisut

Käytä maskia!

Syksy on käynnistynyt Kouvolan kansalaisopistossa poikkeusjärjestelyin. Jatketaan edelleen hyvän käsihygienian noudattamista, yskitään hihaan tai nenäliinaan, pidetään yllä turvavälejä eikä tulla kurssille sairaana.

Ikäopiston luento maanantaina 14.9. auditoriossa

Tervetuloa luennolle Elämänkokemuksen voima 14.9.20 klo 13-14.30 Kansalaisopistolla.

Koronatilanteen vuoksi auditorioon voi tulla paikanpäälle maksimissaan 50 osallistujaa. Opisto suosittelee käsidesin, turvavälien ja suojamaskin käyttöä. Käsidesiä löytyy paikan päältä.

Koronavilkku-sovelluksen käyttöönottoon saat apua opistolta

Tiesitkö, että kansalaisopiston tieto- ja viestintätekniikan kursseilla autamme sinua latamaan mobiililaitteellesi ilmaisen Koronavilkku-sovelluksen? Sekä perehdytämme tietysti sen käyttöön. Tämä tietysti silloin kun haluat, että autamme sinua. Lisätietoa https://koronavilkku.fi/

Ennakkotietoa tulevista luennoista

Kaipaatko matkustelua ja oppimista erilaisista kulttuureista? Niin mekin!
Syksyllä tarjoamme kolmen kerran ilmaisen luentosarjan Puolasta. Luennoitsijana toimii Angelika Polak.

Aiheena 16.11. Puolalainen yhteiskunta ja kulttuuri 2000-luvulla, 23.11. Etelä-Puolan historialliset ja kulttuurilliset kohteet ja 30.11. Puolalaiset jouluperinteet.

Keväällä tulossa luennoitsijan toimesta myös Puolan alkeet-kurssi!

Kieltenopetuksen kuulumisia

Kouvolan kansalaisopiston tarjonta on monipuolista. Uutuutena tarjoamme opiskelijoiden toivoman Kreikan alkeet-kurssin. Opettajana toimii Stylianos Papadakis.

Lisäksi meillä voit edelleen opiskella englantia, espanjaa, italiaa, ranskaa, ruotsia, saksaa, suomea, viroa, venäjää, viittomakieltä, japania ja kiinaa. Opettajina on sekä suomalaisia että syntyperäisiä kielenpuhujia.

Henkilöstöuutisia

Kouvolan kansalaisopistossa päätoimisen kieltenopettajan tehtävässä aloitti 1.8.2020 FM Ronja Kivinen.

Tietotekniikan opetuksen uusia tuulia

Suosittujen älypuhelin-, tabletti- ja muiden tietotekniikkakoulutusten lisäksi opisto tarjoaa ajan henkeen sopivia pikaviestin (mm. WhattsApp) ja etäyhteysyhteysohjelmien koulutusta (mm. Microsoft Teams, Zoom, Google Meet). Ne ovat tarpeen monelle etätyötä tekevälle tai niiden käyttöä harkitsevalle.

Musiikin opintojen uusia tuulia

Musiikin ainealueella voit syksyn uutuuskursseilla opiskella muun muassa sähkökitaransoittoa, bändisoittoa, musiikinteorian alkeita ja saksofoninsoittoa.