Uusimmat julkaisut

Nyt kaikki runoa rustaamaan!

Kouvolan kansalaisopisto täyttää tänä vuonna ruhtinaalliset 100 vuotta. Yksi tapa juhlistaa tätä merkkivuotta on kirjoittaa runo Kouvolasta ja lähettää se syksyllä julkaistavaan runokirjaan. Joten ei muuta kuin kynä käteen. Jos runon kirjoittaminen oudoksuttaa, tervetuloa Minun Kouvolani -runonkirjoituskurssille, joka pidetään opistolla keskiviikkoisin klo 15.15-16.45.

Haluatko saada Peda.netin opetuksen tueksi?

Tammikuussa starttaa kurssi, jonka avulla saat eväät Peda.net -oppimisympäristön hyödyntämiseen opetuksen tukivälineenä. Koulutus pidetään kansalaisopiston tiloissa perjantaisin klo 13 - 15:30 aikavavälillä 25.1. - 22.2.

Tammiseminaarin 31.1. -1.2. ohjelma

Tammiseminaarin ohjelma on monipuolinen ja tarjoaa jokaiselle kansalaisopiston toimijalle jotain. Ohjelmaa riittää aamusta iltaan ja työskentely tapahtuu osittain työpajoissa omien mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Uusien alkujen festarit

Kansalaisopisto oli mukana Uusien alkujen festareilla perjantaina 9.11. klo 10-14. Kyseessä verkostoitumistapahtuma paikallisille yhdistyksille ja oppilaitoksille, yrityksille sekä tietysti opiskelijoille ja työnhakijoille.