Ohjeita opiskelijoille

Lukuvuosi 2023-2024

Kouvolan kansalaisopisto järjestää opetusta pääsääntöisesti seuraavina aikoina:

Syyslukukausi 4.9.-3.12.2023, syysloma 23.-29.10.2023, joululoma 4.12.2023-14.1.2024

Kevätlukukausi 15.1.-21.4.2024, talviloma 26.2.-3.3.2024

Lomaviikoilla, juhlapyhinä ja arkipyhien aattoiltoina ei pääsääntöisesti ole opetusta.

Kansalaisopiston toimisto on avoinna opetuskauden aikana syyslukukaudella 21.8.-5.12.2023 ja kevätlukukaudella 8.1.-6.6.2024 ma-to klo 10-15, pe ja aattopäivinä suljettu.

Syyslomalla, joululomalla ja talvilomalla toimisto on suljettu.

Tiedottaminen

Opiston kursseista ja tapahtumista tiedotetaan säännöllisesti opiston kotisivuilla sekä ilmoituksin Kouvolan Sanomissa, Keskilaakso-lehdessä. Opinto-opas julkaistaan kerran vuodessa. Opas ilmestyy toukokuussa, sen voi noutaa opistolta ja kirjastoista. Kevätkauden alussa täydentynyt ohjelma julkaistaan lisäksi omana liitteenään Pohjois-Kymenlaakso-lehden välissä tammikuun alussa.

Voit seurata opiston toimintaa myös Facebookista . Voit lukea sivua, vaikka sinulla ei olisi Facebook-tunnuksia.

Todistukset

Opiskelija saa pyynnöstä osallistumistodistuksen, mikäli hän on osallistunut säännöllisesti (läsnä 2/3 oppitunneista) opetukseen. Todistuksen hinta on 10 €. Aiempien vuosien todistukset 20 € (1-5 kurssia) ja 30 € (yli 5 kurssia). Taiteen perusopetuksen päättötodistus on maksuton. Todistuksen voi pyytää suoraan toimistosta tai osoitteesta: kansalaisopisto(at)kouvola.fi

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki edellyttää rekisterinpitäjää määrittelemään rekisterin käyttötarkoituksen ja tietosisällön sekä henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja suojaamista koskevat tiedot. Rekisterissä olevia tietoja saa käyttää vain asiakassuhteen hoitamiseen ja vain siinä laajuudessa kuin asian hoitaminen, työtehtävät ja vastuut edellyttävät. Katso myös kansalaisopiston HelleWi-kurssinhallintaohjelmiston tietosuojaseloste (PDF-tiedosto) ja Tietoa käyttämistämme evästeistä (avautuu uuteen välilehteen).

Kansalaisopiston palvelulupaus

Osana kaupungin kulttuurisen hyvinvoinnin toimialaa kansalaisopisto toimii seuraavan palvelulupauksen mukaan:

  1. Lupaamme kohdata sinut arvostavasti ja tasapuolisesti.
  2. Lupaamme, että tavoitat meidät helposti ja saat tiedon siitä miten asiasi etenee.
  3. Lupaamme tarjota sinulle erilaisia vaihtoehtoja.
  4. Lupaamme ottaa asiakaspalautteen huomioon palveluiden kehittämisessä ja tarjota sinulle osallistumisen mahdollisuuksia.

Seuraamme palvelulupauksemme toteutumista aika ajoin suoritettavilla kyselyillä.