Ohjeita opiskelijoille

Lukuvuosi 2021-2022

Kouvolan kansalaisopisto järjestää opetusta pääsääntöisesti seuraavina aikoina: Syyslukukausi 6.9. – 5.12.2021, syysloma 25.10. – 31.10.2021, joululoma 6.12.2021 – 3.1. 2022

Kevätlukukausi 17.1. – 24.4.2022, talviloma 28.2. – 6.3.2022

Lomaviikoilla, juhlapyhinä ja arkipyhien aattoiltoina ei pääsääntöisesti ole opetusta.

Kansalaisopiston toimisto on avoinna opetuskauden aikana syyslukukaudella 16.8. – 2.12.2021 ja kevätlukukaudella 4.1. – 2.6.2022 ma-to klo 10-15, pe ja aattopäivinä suljettu.

Syyslomalla, joululomalla ja talvilomalla toimisto on suljettu.

Tiedottaminen

Opiston kursseista ja tapahtumista tiedotetaan säännöllisesti opiston kotisivuilla sekä ilmoituksin Kouvolan Sanomissa, Valkealan Sanomissa, Keskilaakso-lehdessä ja Jaalalaisessa. Opinto-opas julkaistaan kerran vuodessa yhteistyössä Kymenlaakson Opiston kanssa. Opas ilmestyy elokuussa, jolloin se jaetaan massajakeluna kaikkiin kaupungin talouksiin. Kevätkauden alussa täydentynyt ohjelma julkaistaan lisäksi omana liitteenään Pohjois-Kymenlaakso -lehden välissä tammikuun alussa.

Voit seurata opiston toimintaa myös Facebookista . Voit lukea sivua, vaikka sinulla ei olisi Facebook-tunnuksia.

Todistukset

Opiskelija saa pyynnöstä osallistumistodistuksen, mikäli hän on osallistunut säännöllisesti (läsnä 2/3 oppitunneista) opetukseen. Todistuksen hinta on 10 €.

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki edellyttää rekisterinpitäjää määrittelemään rekisterin käyttötarkoituksen ja tietosisällön sekä henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja suojaamista koskevat tiedot. Rekisterissä olevia tietoja sa käyttää vain asiakassuhteen hoitamiseen ja vain siinä laajuudessa kuin asian hoitaminen, työtehtävät ja vastuut edellyttävät. Katso myös kansalaisopiston HelleWi-kurssinhallintaohjelmiston tietosuojaseloste (PDF-tiedosto) ja Tietoa käyttämistämme evästeistä (avautuu uuteen välilehteen).

Kansalaisopiston palvelulupaus

Osana kaupungin kulttuurisen hyvinvoinnin toimialaa kansalaisopisto toimii seuraavan palvelulupauksen mukaan:

  1. Lupaamme kohdata sinut arvostavasti ja tasapuolisesti.
  2. Lupaamme, että tavoitat meidät helposti ja saat tiedon siitä miten asiasi etenee.
  3. Lupaamme tarjota sinulle erilaisia vaihtoehtoja.
  4. Lupaamme ottaa asiakaspalautteen huomioon palveluiden kehittämisessä ja tarjota sinulle osallistumisen mahdollisuuksia.

Seuraamme palvelulupauksemme toteutumista aika ajoin suoritettavilla kyselyillä.