Kouvolan kansalaisopiston opintoryhmiä kokoontuu eri puolilla Kouvolan kaupunkia. Entisen Anjalankosken alueella opistotoiminnasta vastaa Kymenlaakson opisto.

Kouvolan kansalaisopisto on Kouvolan kaupungin omistama vapaan sivistystyön oppilaitos. Kansalaisopisto on perustettu 1919 ja täyttää siis tänä vuonna sata vuotta.

Järjestämme koulutusta, pitkiä ja lyhyitä kursseja sekä taiteen perusopetusta kaikille ikäryhmille. Meiltä löydät myös avoimen yliopiston opintoja ja korkeakoulujen valmennuskursseja.

Toimimme useassa paikassa eri puolilla Kouvolan kaupunkia. Eteläisten kaupunginosien tarpeista huolehtii Kymenlaakson opisto. Kansalaisopisto kuuluu kaupungin organisaatiossa liikunta- ja kulttuuripalveluiden toimialaan. Kulttuuripalveluiden yhteydessä osa toimintaamme tapahtuu Tunne-ryhmän yhteydessä, johon kuuluvat Kymi Sinfonietta, Kouvolan Teatteri, Pohjois-Kymen musiikkiopisto, Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut, Kirjastot, Kansalaisopisto, Poikilo-museot sekä Kulttuuritalot. Tunne-ryhmästä lisää omalla sivullaan.

Tärkeä osa toimintaamme on myös tapahtumien järjestäminen, kansalaisneuvonta ja yhteisöllisten tilojen tarjoaminen. Olemme mukana erilaisissa hankkeissa.

Järjestämme myös myyntipalvelukoulutusta ja vuokraamme tiloja muille koulutusten järjestäjille. Lisätietoja oikealla olevasta valikosta kohdasta Myyntipalvelut.

Päivitetty 19.6.2019