Tietotekniikan opetuksen uusia tuulia

Suosittujen älypuhelin-, tabletti- ja muiden tietotekniikkakoulutusten lisäksi opisto tarjoaa ajan henkeen sopivia pikaviestin (mm. WhattsApp) ja etäyhteysyhteysohjelmien koulutusta (mm. Microsoft Teams, Zoom, Google Meet). Ne ovat tarpeen monelle etätyötä tekevälle tai niiden käyttöä harkitsevalle.

Opistolta on mahdollista saada tietotekniikan yksilöopetusta. Opiskelija voi tulla kurssille älylaitteensa tai oman tietotekniikkaan liittyvän ongelman kanssa ja saada hänen tarpeidensa mukaista oppia. Tarpeita voivat olla esim. koronavirussovellusten asentamisen tai käytön suhteen. Myös verkkokaupan perustaminen onnistuu yksilöopetuksena tai vaihtoehtoisesti kurssimuotoisesti yhdessä muiden oppijoiden kanssa.

Sosiaalisen median koulutus, pilvipalvelut ja älylaitteiden käyttökoulutus ja kuvankäsittely löytyvät tarjottimelta. Tietokoneiden käyttöjärjestelmiin, mobiililaitteisiin ja laitehallintaan liittyvät koulutukset sekä seniorikansalaisille suunnatut koulutukset ovat valikoimassa. Uutuutena tarjonnassa ovat seniorikansalaisille suunnatut tietokonepelikurssit sekä kielten opetusta helpottavat mobiili- tai tietokonesovellukset.

Internetin palveluita käytetään ja verkko-ostoksia tehdään mobiililaitteilla. Monella seniorikansalaisilla on käytössä ensimmäistä kertaa älypuhelin peruspuhelimen jälkeen, joten he tarvitsevat siirtymäkoulutusta uuteen laitteeseen. Koska laite voi olla ensimmäinen, niin tarvitaan koulutusta mm. tietoturvasta ja siitä miten laitetta voi hyödyntää asioinnissa. Koulutusta toteutetaan myös tilausperusteisesti räätälöimällä koulutuksen sisältö asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Opiston tarjonnan löydät helposti netistä .

Sivun alkuun