Myyntipalvelut

Kouvolan kansalaisopisto järjestää tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta yhdistyksille, yrityksille, kunnille, toisille oppilaitoksille, eri viranomaisille ja muille yhteisöille.

Tilauskoulutus

Avustamme koulutustarpeiden täsmentämisessä ja toteutamme koulutuksen asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Opiston myyntipalvelut sisältävät koulutusohjelman suunnittelun, kouluttajien hankinnan ja koulutusjärjestelyt – sekä tarvittaessa myös tilojen hankinnan, materiaalipalvelun ja kuljetusjärjestelyt. Kokonaispaketti sovitaan tapauskohtaisesti tilaajan kanssa.

Vahvuusalueitamme ovat mm. tietotekniikka, taide- ja taitoaineet, sosiaaliset taidot, kielikoulutus, järjestökoulutus ja työvoimapoliittinen koulutus. Opistomme toimii aktiivisesti Kymenlaakson aikuiskoulutusverkostossa hyödyntäen eri alojen asiantuntijoita.

Tilojen vuokraus

Opistotalomme Kouvolassa ja Kuusankoskella tarjoavat hyvät puitteet muiden koulutuksen järjestäjien toiminnalle. Vuokraamme tiloja sekä pitkäkestoisiin koulutuksiin että kertaluontoisiin tilaisuuksiin. Alla mainituista esitteistä näet tarkemmat kuvaukset opistotalojemme tiloista ja välineistä.

Lisätietoja tilojen vuokraamisesta ja tilavaraukset opiston toimistosta.

Myyntipalvelut – hinnat

Kansalaisopiston tilojen käyttömaksut lukuvuonna 2024-2025

OPISTOTALOT

Auditorio 25 €/h
ATK-luokka 45 €/h
Muut luokat 20 €/h

NAUKION SAUNA

Sali 20 €/h
Käsityöluokka 20 €/h
Keramiikka, kuvataide, lasityötila 20 €/h

KOUVOLATALO/KUVATAIDEKOULU

Tuntihinta 60 €
Päivähinta 300 €

Vuokrien hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Naukion saunan keramiikkatila ja lasityötila ovat yhteydessä toisiinsa, joten mitään yllä olevista tiloista ei voida samanaikaisesti vuokrata eri tahoille.

Koko talon tuntihintaa ja päivähintaa ei määritellä, vaan kyseiset sopimukset tehdään erikseen.

Rehtori voi päättää maksuista kaupungin linjausten mukaisesti ottaen huomioon tilassa tapahtuvan toiminnan luonteen ja toimintaan liittyvät oheiskulut, esim. tarvittavan siivouksen määrän, posliini- ja keramiikkauunien käytön ja muut erikoisjärjestelyt.

Peruutukset on tehtävä kaksi viikkoa ennen varauksen alkamisaikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään 30 % vuokrasta peruutusmaksuna. Tilaisuuksista, jotka perutaan samana päivänä kun tilaisuus olisi ollut, peritään vuokra kokonaisuudessaan.

Sivun alkuun