Myyntipalvelut

Kouvolan kansalaisopisto järjestää tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta yhdistyksille, yrityksille, kunnille, toisille oppilaitoksille, eri viranomaisille ja muille yhteisöille.

Tilauskoulutus

Avustamme koulutustarpeiden täsmentämisessä ja toteutamme koulutuksen asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Opiston myyntipalvelut sisältävät koulutusohjelman suunnittelun, kouluttajien hankinnan ja koulutusjärjestelyt – sekä tarvittaessa myös tilojen hankinnan, materiaalipalvelun ja kuljetusjärjestelyt. Kokonaispaketti sovitaan tapauskohtaisesti tilaajan kanssa.

Vahvuusalueitamme ovat mm. tietotekniikka, taide- ja taitoaineet, sosiaaliset taidot, kielikoulutus, järjestökoulutus ja työvoimapoliittinen koulutus. Opistomme toimii aktiivisesti Kymenlaakson aikuiskoulutusverkostossa hyödyntäen eri alojen asiantuntijoita.

Tilojen vuokraus

Opistotalomme Kouvolassa ja Kuusankoskella tarjoavat hyvät puitteet myös muiden koulutuksen järjestäjien toiminnalle. Vuokraamme tiloja sekä pitkäkestoisiin koulutuksiin että kertaluontoisiin tilaisuuksiin. Alla mainituista esitteistä näet tarkemmat kuvaukset opistotalojemme tiloista ja välineistä ja myös vuokrahinnaston.

Lisätietoja tilojen vuokraamisesta ja tilavaraukset opiston toimistolta.
Kouvolan luokkatilojen esite PDF-muodossa, Kuusankosken luokkatilojen esite PDF-muodossa ja hinnasto PDF-muodossa.

Myyntipalvelut – hinnat

Kansalaisopiston tilojen käyttömaksut lukuvuonna 2019-2020

OPISTOTALOT

Auditorio 19 €/h
ATK-luokka 43 €/h
Muut luokat 10 €/h

NAUKION SAUNA

Sali 15 €/h
Käsityöluokka 15 €/h
Keramiikka, kuvataide, lasityötila 15 €/h

KOUVOLA-TALO/KUVATAIDEKOULU

Tuntihinta 57 €
Päivähinta 285 €

Liikunta- ja kulttuurilautakunnan päätöksen mukaan lukuvuonna 2019-2020 hintoja korotettiin noin 5%.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *