Myyntipalvelut

Kouvolan kansalaisopisto järjestää tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta yhdistyksille, yrityksille, kunnille, toisille oppilaitoksille, eri viranomaisille ja muille yhteisöille.

Tilauskoulutus

Avustamme koulutustarpeiden täsmentämisessä ja toteutamme koulutuksen asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Opiston myyntipalvelut sisältävät koulutusohjelman suunnittelun, kouluttajien hankinnan ja koulutusjärjestelyt – sekä tarvittaessa myös tilojen hankinnan, materiaalipalvelun ja kuljetusjärjestelyt. Kokonaispaketti sovitaan tapauskohtaisesti tilaajan kanssa.

Vahvuusalueitamme ovat mm. tietotekniikka, taide- ja taitoaineet, sosiaaliset taidot, kielikoulutus, järjestökoulutus ja työvoimapoliittinen koulutus. Opistomme toimii aktiivisesti Kymenlaakson aikuiskoulutusverkostossa hyödyntäen eri alojen asiantuntijoita.

Tilojen vuokraus

Opistotalomme Kouvolassa ja Kuusankoskella tarjoavat hyvät puitteet myös muiden koulutuksen järjestäjien toiminnalle. Vuokraamme tiloja sekä pitkäkestoisiin koulutuksiin että kertaluontoisiin tilaisuuksiin. Materiaalipankki-sivultamme löytyvistä esitteistä näet tarkemmat kuvaukset opistotalojemme tiloista ja välineistä ja myös vuokrahinnaston.

Lisätietoja tilojen vuokraamisesta ja tilavaraukset opiston toimistolta.
Kouvolan luokkatilojen esite PDF-muodossa, Kuusankosken luokkatilojen esite PDF-muodossa ja hinnasto PDF-muodossa.

Myyntipalvelut – hinnat

Kansalaisopiston tilojen käyttömaksut lukuvuonna 2018-2019

OPISTOTALOT

Auditorio 18 €/h
ATK-luokka 41 €/h
Muut luokat 9 €/h

NAUKION SAUNA

Sali 14 €/h
Käsityöluokka 14 €/h
Keramiikka, kuvataide, lasityötila 14 €/h

KOUVOLA-TALO/KUVATAIDEKOULU

Tuntihinta 54 €
Päivähinta 271 €

Aikuisväestön lautakunnan (nyk. Liikunta- ja kulttuurilautakunta) päätöksen mukaan lukuvuonna 2019-2020 hintoja korotetaan noin 5%.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *