Myyntipalvelut

Kouvolan kansalaisopisto järjestää tilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta yhdistyksille, yrityksille, kunnille, toisille oppilaitoksille, eri viranomaisille ja muille yhteisöille.

Tilauskoulutus

Avustamme koulutustarpeiden täsmentämisessä ja toteutamme koulutuksen asiakkaan toivoman aikataulun mukaisesti. Opiston myyntipalvelut sisältävät koulutusohjelman suunnittelun, kouluttajien hankinnan ja koulutusjärjestelyt – sekä tarvittaessa myös tilojen hankinnan, materiaalipalvelun ja kuljetusjärjestelyt. Kokonaispaketti sovitaan tapauskohtaisesti tilaajan kanssa.

Vahvuusalueitamme ovat mm. tietotekniikka, taide- ja taitoaineet, sosiaaliset taidot, kielikoulutus, järjestökoulutus ja työvoimapoliittinen koulutus. Opistomme toimii aktiivisesti Kymenlaakson aikuiskoulutusverkostossa hyödyntäen eri alojen asiantuntijoita.

Tilojen vuokraus

Opistotalomme Kouvolassa ja Kuusankoskella tarjoavat hyvät puitteet muiden koulutuksen järjestäjien toiminnalle. Vuokraamme tiloja sekä pitkäkestoisiin koulutuksiin että kertaluontoisiin tilaisuuksiin. Alla mainituista esitteistä näet tarkemmat kuvaukset opistotalojemme tiloista ja välineistä ja myös vuokrahinnaston.

Lisätietoja tilojen vuokraamisesta ja tilavaraukset opiston toimistosta.
Kouvolan luokkatilojen esite PDF-muodossa, Kuusankosken luokkatilojen esite PDF-muodossa ja hinnasto pdf-muodossa

Myyntipalvelut – hinnat

Kansalaisopiston tilojen käyttömaksut lukuvuonna 2021-2022

OPISTOTALOT

Auditorio 25 €/h
ATK-luokka 45 €/h
Muut luokat 13 €/h

NAUKION SAUNA

Sali 18 €/h
Käsityöluokka 18 €/h
Keramiikka, kuvataide, lasityötila 18 €/h

KOUVOLATALO/KUVATAIDEKOULU

Tuntihinta 60 €
Päivähinta 300 €

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sivun alkuun